lørdag den 11. juli 2009

Fuck dig statsracisme, og jer der står bag den!

Når en hvid person, kalder en mørk person svin, på baggrund af hudfarve, så er det racismen der blomstrer. Når flygtninge sidder alt for mange år, under usle kår, i de danske asylcentre, så er det statsracismen der blosmtrer.

Når regeringen, med Dansk Folkeparti i ryggen, nu begynder at smide irakerer ud i stor stil, vågner befolkningen op. Nu opdager vi hvad statsracismen har brygget på de sidste mange år: Usle fængsler/asylcentre. Fængsler hvor flygtninge bliver placeret. Vi taler om folk, der har oplevet det værste. Oplevet menneskemængder blive sprængt i luften. Oplevet byer der er blevet forvandlet til krigszoner. Folk der har fået krig og rædsel suget ind i kroppen, og må leve med det resten af livet. Det er disse mennesker regeringen og DF bygger små fængsler til.

Disse asylcentre er en lille del, af den generelle racistiske politik, regeringen og især DF, har sat for døren. Men folket begynder at tyde den asociale og racistiske politik. Når regeringen og DF sender flygtninge, der har siddet i asylfængsel i op til 10 år, tilbage til et land i åbenlys krig, så rejser vi os. For det er sgu ikke fair først at straffe folk for at flygte fra en krig, vi har startet, og derefter sende dem tilbage til krigen. "Det var hyggeligt at have jer på besøg i vores fængsler, men nu smidder vi jer ud igen".

Det er statsracismen, der blomstrer! Det er den form for racisme, vi ikke ser på uddannelsesstedet, på arbejdet eller i indkøbscentret. Men dog er det den racisme, der ødelægger mennesker, og driver mennesker psykisk ned. Skammeligt.

Ingen kommentarer: