onsdag den 7. juli 2010

Stop TV2's usmagelige valgkamp!

Det står tydeligt skrevet mellem linjerne, at TV2 nu for alvor har kickstartet valgkampen! Det er sket med den usmagelige hetz mod ældreplejen, der i de seneste dage har fyldt TV-stationens nyhedsprogram, og TV2s midler er klare: Overvågning, forfølgning, løgn og latin - bare en brøkdel af det journalistiske svineri der er blevet anvendt.

En episode der er blevet brugt til at krydre historien, er hvor en en kvindelig hjemmehjælper er blevet forfulgt af en bil, da hun var på vej til hendes næste klient. Hun følte sig utryg og ringede til plejecentret, som gav hende besked på at blive hjemme til en kollega kom. Da hun kom hjem ringede hun til politiet, som fortalte at bilen tilhørte TV2, hvorefter kvinden spørger de to journalister hvad de har gang i, og de fortæller at de optager til en polterabend. I disse dage kan kvinden nu opleve i nyhederne, hvordan de to TV2-udsendte journalister havde løjet overfor og videoovervåget hende.

Læs hele historien på www.arbejderen.dk

TV2 har brugt episoder som denne, til påstande om at hjemmehjælpere over en bred kam dovner på arbejdet, og ikke tager det seriøst. Dermed vil jeg heller ikke skyde disse påstande totalt i sænk, men at bruge nogle få enkeltstående tilfælde til at skabe utryghed i ældreplejen for såvel de ansatte som klienterne, er journalistisk af værste skuffe.

Det er klart hvordan TV2 har måtte tage beskidt journalistik i brug, for at kunne færdiggøre denne hetz mod hjemmeplejen, som led i en kommende valgkamp.

Ingen kommentarer: