lørdag den 28. november 2009

Lømmelpakken - De sande lømler

Endnu et svinsk tiltag, der endnu en gang angriber bevægelserne og fagforeningerne. Endnu et udemokratisk projekt i form af øget overvågning og kontrol. På rekordtid er det lykkedes regeringen og det danske parti at flette den omtalte lømmelpakke sammen, med det formål at lamme de mange tusinde demonstranter, der om ikke mange dage, indtager Københavns gader til COP15. Det er helt hen i vejret! I et moderne, demokratisk samfund som Danmark, burde retten til at ytre sig, gå i protest, strejke og sige nej, være en grundlæggende demokratisk ret. Med lømmelpakken fratager regeringen en helt basal frihedsret fra folket. Oven i hatten vil regeringen og DF nu også udvise herboende flygtninge og invandrere for disse simple forbrydelser:
»Når man er gæst i et land, har man en forpligtigelse til at opføre sig ordentligt. Det at lægge politiet hindringer i vejen er meget alvorligt og viser, at man fuldstændig har misforstået de værdier, der er helt grundlæggende i det danske samfund,« siger Karsten Lauritzen, men mig bekendt, så bygger de danske værdier på andet end snaps, whisky og kristendom, nemlig demokrati og ytringsfrihed! Når regeringen og DF så går ud og brygger en lømmelpakke sammen, som skal straffe folket for at bruge deres menneskeret, så er det en klar skævvridning af magtenfordelingen i Danmark! Ja undskyld Karsten Lauritzen, men plejer Venstre ikke at være garant for den personlige frihed?

De sande lømler er nemlig ikke demonstranterne og aktivisterne! De sande lømler er klimasyndere som Dong Energy, Vattenfall, Mærsk og Shell! De sande lømler sidder inde på Christiansborg og fører en asocial politik. Lad os ikke bukke under for udemokratiske love, og politisk spin!

Ingen kommentarer: